Crest Whitening Strips online, De beste kwaliteit

Published May 06, 21
6 min read

White Strips online webshops, Beste koop

Tandenbleek Strips Beste Deal online bestellenTandenbleek Strips online kopen, Beste kwaliteit

Sterkte: HoogDe originele Crest Whitestrips 3D White Luxe Professional Effects met Advanced seal technologie, dit zorgt er voor dat de strips beter hechten op de tanden voor een groter gebruiksgemak. Gebruiksaanwijzing wordt meegestuurd. Crest Whitestrips Pro Effects bevat peroxide, dezelfde glazuur- veilige bestanddeel die tandartsen gebruiken voor tanden bleken. De meest aanbevolen Kuur, houdbaar tot 2022.

White Strips online bestellen, De beste kwaliteitOral B Whitening Strips online webwinkel, De beste kwaliteit

Crest Whitestrips Een product van Procter&Gamble. Crest en OralB zijn toonaangevende organistaties die samenwerken en globaal opereren op het gebied van mondverzorgingproducten. (www. crest.com). Crest is, evenals OralB een product van Procter&Gamble(www. pg.com). Crest Whitestrips is het meest besproken en best beoordeelde tanden-bleekproduct in de wereld. 30 miljoen mensen zijn U al voorgegaan.

a. via Google en Youtube. Meest aanbevolen tanden-bleekproduct door Canadese en Amerikaans tandartsen door de meest veilige werking,Gebruiksvriendelijkheid en effectiviteitAl 10 jaar winnaar van talloze prijzen en onderscheidingen op gebied van schoonheid. Aanbevolen door top magazines als: Allure, Vogue, Elle, Cosmopolitan en Oprah.

De Supreme is de sterkste Whitestrips variant uitgebracht door Crest (oral b whitening strips). Deze kuur zorgt voor een grondige makeover. De Supreme strips zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en/of verkleuringen op de tanden. Een intensieve kuur voor maximaal resultaat. Niet geschikt bij gebruik op gevoelige tanden. Van 26,95 € Inclusief belasting Levertijd: NL 1-2 dagen, BE 2-3 dagen..

Crest Whitestrips online webwinkel, Beste koop

19 mei 2018 • leestijd 3 minuten • 11 keer bekekenWil jij ook de perfecte Hollywood smile? Via internet kun je verschillende bleekstrips voor je tanden bestellen. Witte tanden krijg je er zeker van, maar het is niet zonder gevaar. En mag dit eigenlijk wel in Nederland verkocht worden? Sinds 2012 is er een nieuwe regelgeving voor het bleken van je tanden.

Tandartsen mogen niet hoger gaan dan 6 procent. Via Nederlandse webshops zijn de zogeheten Crest Whitestrips te koop, die een veel hoger percentage waterstofperoxide bevatten dan is toegestaan. Namelijk 6 tot 14 procent waterstofperoxide. Deze webshops halen de tandbleekmiddelen uit het buitenland en verkopen ze hier door. Volgens tandheelkundige Nils van Calcar van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, kan gebruik van deze producten leiden tot schade aan tanden en tandvlees.

Daarnaast kunnen hoge percentages chemische brandwonden veroorzaken op je tandvlees. En dat is blaarvorming, het afsterven van het toplaagje van het tandvlees. Het tandvlees herstelt zich wel weer, maar de pijn aan het tandvlees kan zo’n een tot twee weken aanhouden. En de gevoeligheid van de tanden kan nog wel langer duren, in het extreemste geval kan het zelfs permanent zijn.

Komt het bijvoorbeeld door het roken van shag? Dan kun je als tandarts poetsinstructie geven. Je moet echt de oorzaak weten, een goede diagnose stellen en dan vervolgens een behandelplan maken. Dat is voorlopig voorbehouden aan tandartsen. Geen geld voor zo’n dure behandeling? Volgens Van Calcar kun je het best je tanden laten ‘uitdrogen’.

Whitening Strips De beste kwaliteit online webwinkels

Crest Whitening Strips Beste koop via de webshop kopenWhite Strips online webwinkel, Beste kwaliteit

Je tanden zullen geheid een tijdje witter zijn. Uit onderzoek van Kassa blijkt dat de tandbleekproducten van Crest bij meerdere online winkels te koop zijn waaronder Bol. com, Fruugo. nl en Whitestrips-shop. nl. Bol. com en Fruugo. nl hebben na contact met Kassa de verkoop direct gestaakt. Whitestrips-shop. nl geeft aan op de hoogte te zijn van de regelgeving, maar deze niet te schenden omdat hun hoofdvestiging in Amerika zit en ze dus met Amerikaanse wetgeving te maken hebben.

Lees hier de reacties van alle webwinkels . Woordvoerder Benno Bruggink van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vindt dit argument onzin. Iedere webshop die aanbiedt te leveren aan een afnemer in de EU valt onder de EU wetgeving. Bruggink geeft aan dat het erover heen gaan van het toegestane percentage waterstofperoxide een overtreding van de warenwet is, wat een boete van 525 euro inhoudt.

Het zijn verschillende distributiekanalen, maar de wettelijke eisen en verplichtingen zijn hetzelfde. De NVWA erkent dus de overtredingen, maar onderzoekt alleen specifieke meldingen. De toezichthouder gaat niet op zoek naar overtreders van de wet omdat zij daar de mankracht niet voor hebben en dit ook niet hun beleid is. Een klacht indienen bij de NVWA over een bepaald product kan ..

Een tijdje geleden zagen jullie al via Instagram stories (@irisxvi) en snapchat (@irisxvi, voeg me gerust even toe!) dat ik begon met Crest Whitestrips. Deze strips zijn in Amerika suuuper populair, maar hier in Nederland blijven we een beetje achter. Ik geef je vandaag mijn eerste indruk/review van de Luxe Professional Effects strips.

Crest Whitestrips Supreme Professional De beste kwaliteit online

nl De Whitestrips zijn lastig te verkrijgen in Nederland. Ik bestelde ze via Whitestripswinkel. Om heel eerlijk te zijn vertrouwde ik de website niet helemaal, maar ik kreeg netjes informatie en een paar dagen later lagen de strips op mijn deurmat. Gewoon betrouwbaar, dus. Er zijn meerdere soorten te verkrijgen.

Een halve kuur kost 18,30 en daar zitten tien strips in. Ik doe hier zelf twintig keer mee omdat ik de strips horizontaal doormidden knip. In principe kun je dus een hele kuur fixen voor 18,30 euro. De Whitestrips bestaan uit twee strookjes: één wat langere en één iets kortere. tandenbleek strips.

Niet omdat ik gierig ben (misschien een beetje), maar omdat ik een een spalkje achter mijn tanden heb én het een beetje kansloos vind om de achterkant van m'n tanden mee te bleken. Als je wat grotere/langere tanden hebt, zou ik dit niet doen. Het is wel een mooie tip om geld te besparen ;-) Je plakt de strips op 'droge' tanden.

Crest Whitestrips online, Beste DealOral B Whitening Strips online webshops, Beste Deal

Ik heb nogal moeite met breeduit lachen omdat ik hele smalle kaken heb, dus de foto ziet er misschien wat raar uit, hahaha. Daarom zie je me full face ook nooit lachen. Zo ziet het er uit als je de strips op je tanden hebt. Dit is dus precies de helft van een strip, dit past prima op mijn tanden - crest whitening strips.

Crest Whitening Strips online, Beste koop

Daarna werken ze niet meer. Ik noem deze review mijn eerste indruk, terwijl ik toch bijna door de hele kuur heen ben. Ik heb het gevoel dat ik nog een kuur nodig heb om maximaal resultaat te zien (crest whitening strips). Bij de strips krijg je een klein strookje waarmee je de kleur van je tanden kunt bepalen. whitening strips.

Ik zou mezelf ook op 5 neerzetten na de kuur. Maar eh, heeft het dan wel gewerkt? Ja en nee. Mijn verwachtingen waren misschien wel onrealistisch: ik hoopte na de kuur Gerard Joling te kunnen evenaren, maar helaas. Deze strips zullen sowieso beter werken als je echt veel verkleuring in je tanden hebt.Op foto's zag je eigenlijk ook geen verschil, vandaar dat ik ze (nog) niet heb bijgevoegd. Ik ga nog een kuur doen, daarna zal ik voor en na foto's plaatsen. Tegen verkleuring werkt het wel degelijk! Als je een beetje bruinige/gelige vlekjes hebt, zijn die gegarandeerd weg of zelfs verdwenen door het gebruik van deze strips.

Hierboven nog even een resultaat van een reviewer. Check hier het filmpje! Ik moet ook wel zeggen dat haar tanden aardig verkleurd waren. Ik heb ontzettend last gehad van mijn tandvlees na het gebruiken van deze strips (whitening strips). Dit kan twee dingen betekenen, namelijk dat je de strips te hoog op je tandvlees hebt geplakt óf dat je tandvlees/tanden te gevoelig zijn.

More from Gezondheid kaneel

Navigation

Home

Latest Posts

Wietzaadjes Kopen - Wiet Kweken

Published Oct 10, 21
6 min read

Herbalife 24

Published Aug 25, 21
6 min read